Adverteren via digital video

NPO Start is het digital platform van de NPO waar je programma’s kunt terugkijken. Video-on-demand wordt steeds belangrijker in ons kijkgedrag, omdat je zelf kunt bepalen wanneer je je favoriete programma terugkijkt. Voorafgaand aan het opgevraagde programma via NPO Start wordt een commercial vertoond: een pre-roll. 

Sinds 2015 is het ook mogelijk om te adverteren op NPO Start bij de Zapp programma’s; zo kun je kinderen dus ook via digital video bereiken. De programma’s van NPO Zapp worden zeer regelmatig teruggekeken. De pre-rolls bij de NPO Zapp programmering zijn, in tegenstelling tot de programmering voor volwassen, niet clickable. Zo blijven kinderen in de voor hen veilige omgeving van de NPO.

Programmering

Met ons pre-rollpakket adverteer je voorafgaand aan kwalitatieve en populaire programma’s die veel worden teruggekeken door kinderen van 6 tot 12 jaar. We hebben een selectie van programma’s gemaakt waarbij de pre-roll wordt vertoond. Heb je specifieke wensen, laat het ons weten. We kunnen altijd programma’s selecteren die aansluiten bij jouw specifieke doelgroep. Hieronder vind je een selectie van de programma’s waarbij de pre-roll vertoond wordt.

Beestieboys Freeks Wilde Wereld Koen Kampioen SpangaS Weekoverzicht
Beste Vrienden Quiz Freestyle Games Zapp Lena en Cem Street Magic
Brugklas Het Geheim van Eyck Magic Battle Taarten van Abel
Checkpoint Het Klokhuis Met de Billen Bloot VRijland
CupCakeCup Hip voor Nop Mijn Vader is de Beste Welkom in de Ijzeren Eeuw
De Buitendienst Jill Museum Undercover Wie is de Mol? Junior
De BZT Show Junior Songfestival NOS Jeugdjournaal Willem Wever
De Magische Winkel Kids Top 20 Poesjes Zapplive!
Dokter Corrie Kinderen voor Kinderen Puberruil Zapp ZappSport
Freek in het Wild Klaas kan Alles SpangaS Zapp Weekjournaal

Tarief

Het tarief is gebaseerd op een spotlengte van maximaal 15 seconden. Langere spotlengtes zijn uiteraard mogelijk, hiervoor wordt een toeslag gerekend. Mocht je een aangepast aantal views of een andere spotlengte willen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden.

Aantal views 115.000
Spotlengte 15 seconden (voor langere spotlengtes geldt een toeslag)
Tarief € 2.385,-
Periode Standaard 3 tot 4 weken, afwijkende periodes in overleg.
Inzet De campagnes worden ingezet met een frequency cap, zodat eenzelfde persoon de uiting niet meer dan 3 keer per dag te zien krijgt. De uiting is niet clickable.
Commercial Jouw televisiecommercial wordt door ons omgezet naar pre-roll formaat. Indien je geen commercial beschikbaar hebt, kunnen wij deze tegen een meerprijs produceren.
  • Dit tarief is exclusief BTW en de productiekosten van het materiaal 
  • Deze tarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2017
  • Over de Ster & Cultuur Juniorpakketten wordt geen bureaucommissie verleend