Adverteren via online video

NPO Start is het online platform van de NPO waar je programma’s kunt terugkijken. Video-on-demand wordt steeds belangrijker in ons kijkgedrag, omdat je zelf kunt bepalen wanneer je je favoriete programma terugkijkt. Voorafgaand aan het opgevraagde programma via NPO Start wordt een commercial vertoond: een pre-roll. Omdat er bij NPO Start maximaal twee commercials vertoond worden die niet weg geklikt kunnen worden, is de impact van de commercial groot.

Het is ook mogelijk om te adverteren bij de Zapp-programma’s; zo kun je kinderen dus ook via digital video bereiken. De programma’s van NPO Zapp worden zeer regelmatig teruggekeken. De pre-rolls bij de NPO Zapp-programmering zijn, in tegenstelling tot de programmering voor volwassen, niet clickable. Zo blijven kinderen in de voor hen veilige omgeving van de NPO.

Programmering

Met ons pre-rollpakket adverteer je voorafgaand aan kwalitatieve en populaire programma’s die veel worden teruggekeken door kinderen van 6 tot 12 jaar. We hebben een selectie van programma’s gemaakt waarbij de pre-roll wordt vertoond. Heb je specifieke wensen, laat het ons weten. We kunnen altijd programma’s selecteren die aansluiten bij jouw specifieke doelgroep. Hieronder vind je een selectie van de programma’s waarbij de pre-roll vertoond wordt.

Beestieboys Freeks Wilde Wereld Koen Kampioen SpangaS Weekoverzicht
Beste Vrienden Quiz Freestyle Games Zapp Lena en Cem Street Magic
Brugklas Het Geheim van Eyck Magic Battle Taarten van Abel
Checkpoint Het Klokhuis Met de Billen Bloot VRijland
CupCakeCup Hip voor Nop Mijn Vader is de Beste Welkom in de Ijzeren Eeuw
De Buitendienst Jill Museum Undercover Wie is de Mol? Junior
De BZT Show Junior Songfestival NOS Jeugdjournaal Willem Wever
De Magische Winkel Kids Top 20 Poesjes Zapplive!
Dokter Corrie Kinderen voor Kinderen Puberruil Zapp ZappSport
Freek in het Wild Klaas kan Alles SpangaS Zapp Weekjournaal

Tarieven

Voor onze werkzaamheden rekenen wij opstart-, begeleidings- en reserveringskosten (OBR) van € 650,- per online videocampagne.

Als het budget hoger is dan € 5.000,- rekenen wij bovendien additionele OBR-kosten van 5% over het budget boven de € 5.000,-.

Over Ster & Cultuurcampagnes wordt geen bureaucommissie verleend.