Adverteren via online video

Video-on-demand is niet meer weg te denken uit het huidige mediagebruik van de jeugd. NPO Start is hiervoor het platform van de NPO. Het is ook mogelijk om te adverteren bij de Zapp-programma’s binnen NPO Start; zo kun je kinderen dus ook via online video bereiken.Voorafgaand aan het opgevraagde programma worden maximaal 2 commercials (pre-rolls) vertoond. De pre-rolls kunnen niet weg geklikt worden, waardoor de impact ervan groot is. 

De pre-rolls bij de NPO Zapp-programmering zijn, in tegenstelling tot de programmering voor volwassen, niet clickable. Zo blijven kinderen in de voor hen veilige omgeving van de NPO.

Programmering

Met ons pre-rollpakket adverteer je voorafgaand aan door ons geselecteerde kwalitatieve en populaire programma’s die veel worden teruggekeken door kinderen van 6 tot 12 jaar. Heb je specifieke wensen, laat het ons weten. We kunnen altijd programma’s selecteren die nog beter aansluiten bij jouw specifieke doelgroep. Hieronder vind je een selectie van de programma’s waarbij de pre-roll vertoond wordt.

Beestieboys Freeks Wilde Wereld Koen Kampioen SpangaS Weekoverzicht
Beste Vrienden Quiz Freestyle Games Zapp Lena en Cem Street Magic
Brugklas Het Geheim van Eyck Magic Battle Taarten van Abel
Checkpoint Het Klokhuis Met de Billen Bloot VRijland
CupCakeCup Hip voor Nop Mijn Vader is de Beste Welkom in de Ijzeren Eeuw
De Buitendienst Jill Museum Undercover Wie is de Mol? Junior
De BZT Show Junior Songfestival NOS Jeugdjournaal Willem Wever
De Magische Winkel Kids Top 20 Poesjes Zapplive!
Dokter Corrie Kinderen voor Kinderen Puberruil Zapp ZappSport
Freek in het Wild Klaas kan Alles SpangaS Zapp Weekjournaal

Tarieven

Culturele adverteerders betalen voor boekingen binnen het Ster & Cultuur Junior Channel het voordeligere Run-of-Network-tarief. Voor onze werkzaamheden rekenen wij opstart-, begeleidings- en reserveringskosten (OBR) van € 690,- per online videocampagne. Als het budget hoger is dan € 5.000,- rekenen wij additionele OBR-kosten van 5% over het budget boven de € 5.000,-.

Over Ster & Cultuur Junior-campagnes wordt geen bureaucommissie verleend. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.